BolletraMet deze bolletra is alles ooit begonnen.

In 1971 zocht de boldersclub van De Hoge Barriere een nieuwe locatie voor hun bolletra. Door de aanleg van de ring rond Roeselare werden ze namelijk onteigend. Na enig zoekwerk kwamen ze terecht in de Zilverbergstraat. Door de jaren heen werd de zaak uitgebouwd, en kwam er naast de tra een alom gekende brasserie.


Het traspel is een heel leuke sport om in groep te spelen. In competities wordt er in teams van drie gespeeld, maar recreatief geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

En vreugd is absoluut verzekerd bij dit spel. Zowel jong als oud amuseert zich hier rot. Het traspel is dan ook een uitermate geschikte activiteit voor familiefeesten, vrijgezellenavonden, kinderfeestjes, team-buildings,... Al dan niet in combinatie met een etentje of een cocktailcursus.


Voor een uur op de tra betaalt u 25 euro; indien er voor of na het spel ook gegeten wordt, vragen we 15 euro per uur. Dit tarief is voor gans de groep, dus niet per persoon...

info@denieuwebarriere.be                                                     051/207633                                                         BE0837.557.980